Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jásziványi hírek

XIII. Ivány napi falunap :

2013 aug. 10.

Reggel 5 óra óta készülődtek a rendezők már a falunapra köztük maga a polgár mester , az őszidőnyugdíjas klub . A nagymámák déd nagymamák rekord mennyiségű palacsintát készítettek közel 1200 db-ot különböző ízesítésűeket .

A polgármester mondhatni ki tett magáért de helyesbítek mindenki ki tette magát további infókat ----> holnap aug 11-től .

 

 

 

 

 október 23 :   Szombati napon történt október 22 -én .A megemlékezés egy versell indult majd a polgár mester mondott köszöntőt s egyben egy kis történetet az 1956 os forradalomról.Nagyon szép verseket,történeteket halhattunk és ez vidította fel a közönséget  a hajmeresztő hidegben. Az eljén himnusz a végén szózat hallatszott.A megemlékezés után filmvetítésre került a sor .

november: bolt nyílik  eladót és bolt vezetőt keresnek további információk a KÖZHÍRÉ TÉTETIK nevű szórólapban.

új piactér : A piactér mostantól nagyobb teret kap.A polgármester jóvoltából pár naptól fogva a piactér a teke pálya és környéki helyen kap helyet. 

Jász nap : A polgármester megszervezésével jól sikeredő jásznap  után írom ezt a cikket . A részvételt nem tudtam beteljesíteni de volt információm.

Karácsonyi fenyő műsor : a fenyő műsor is eltelt !

nyilatkozat :Egy idős néni szerint nagyszerűen telt a karácsonyi  műsor nagyon sok ember az őszidő nyugdíjjas klubból volt jelen ,,nagyon jó volt és élvezni is lehetett a műsort " .

 

Közlemény: Hevesen kutya kozmetika nyílt !!! 

 

köszönöttel :az     

                           alkotó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.