Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 HÍREK AZ ORSZÁG MINDEN TÁLYÁRÓL           a7hírei :

2013

 

Sziasztok egyév elteltével itt vagyok megint már nagyon régen voltam itt fenn és régen irtam bejegyzést is  nagyon jó ismét ide ellátogatni és megnézni azt hogy már több ezren nézték meg az oldalam

Szeretném ha nem felejtenétek el ezt az oldalt és reklámoznátok

Amint igértem vissza jövök és egy sport oldalt is csinálunk itt benn a weboldalon belül .

Nem sokára fogjátok a híreket hallani hogy mi történik jászivány életében a Hírek oldalban fog megjelenni

a sporttolók nev képgalériában több sportolót is fogtok látni valamint a sportos mappában is fogunk bejegyzést irni köszönjük a több ezer látogatónak hogy ellátogattatok :)

Tegyétek meg ezt többször is és böngésszetek . :) :P

 

január 1 hete:Nagyon sok jó bulik ,bálok voltak Jásziványon is ,BULIK:-művház

                                                                                                                              - házibulik                                                                         -...stb 

 

-Új bejedzést irok v mi olyat amely mindenkit izgat a 17.jászvilágtalálkozon is  sokan megkérdezték hogy hogy ilyen kevés lélek számmal rendelkezik Jászivány"409"?A mai hireink ehhez kapcsolódik belátást nyújtunk minden szomszádos település életébe és meg mondjuk hogy mit csinálnak rosszul a nagyok.A következő városok és falvak melyek Jászivány mellett épültek :

-Jászapáti:Jászapáti nagyon fejlett város jásziványhoz képest példát vehetnénk a a várostól.A híreink ben és nagyon nagy pletyka/vagy talán igazság a körforgalom építése Jászapáti városába .Vagy talán a a karácsonyi város nagy szerű kiépítése a nagy szobor mellett az/a   ,,adventi"koszorú.

- heves:heves is egy nagy város jászivány hoz képest .A nagy város sok dolgot tartogat még a tarsalyába de mindezt még nem kötötte az orrára a tudósító riporternek.

-Jász Szent András :nagyon nagy falu és a falu is tartogat még meglepetéseket. Mostanába még 2011 ben az őszi hónapokban újult meg a coop üzlet lánc is .Az iskola is fejlett és sok számos diák is jár ide Jásziványról.Az egykori jásziványi iskola tanárai is itt kaptak állást . Nagyon nagy híre van még a strand és camping -nek .

 

ilyen város még ami  mellék település jásziványnak :Jászkisér,Pély...

 

Na ez volt a mai hírek és megtudhassák mi hiányzik jásziványból a legjobban HA mindezt eldjék A hozzászólásokat küldjék a : onekate@citromail.hu-ra!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Reading the fresh blood pressure guidelines

Aalossybof,2018.10.12 01:29

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-maison/