Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A XVII. Jász-világtalálkozó

     A világtalálkozóról röviden:

péntek:

               A pénteki nap néhány perc késésével elindult pontosan 2 órakkor Tari András polgár mester beszédével. Majd halhattuk  a jászszentandrási kamarakórus előadásába a himnuszt.Láthattunk néptáncosokat is. Én magaam is részt vettem a kiállítások közös megnyitóján amely a műcelődési házban és a sportpályán található jurtában történt .Néhány órával,percel később ültettük el a Jászok-fályát.

                Az illem hely a sportpályán ,a büfé a közeli úton volt.A XVII. Jász-világtalálkozón volta gyerekekszámára egy vidámpark felállítva a Vincze Ferenc utcában.

szombat:2011 júl.2-a 9 óra egynehány perc.Reggel nagyon hideg volt és a rendéző útbaigazítókmár várták a településeiket.10 órakkor pontosan elkezdődött a szent mise majd a vége után az ünnepi körmenet.az alkotmány úton volt a települések utcája.1 óra körül elkezdödött az ebéd .500,300/fő.Ebéd után volt a jásztánc a Mihályi tanyán.Addig a bentlévőket a kisszinpadon egy x faktoros hölgy szórakoztatta a közönséget.A XVII. Jász világtalálkozóra ellátogatott két sztárvendég:Tóth Veronika énekesnőés Takács Nicolas az X faktor II.helyezetje.A tűzijáték előtt a tőzvarázslók szerepelt.Végül a tűzijáték

 

 

Szerkesztő:XY

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.